Taas kirjoittelen...
Väsyttää. Tein äskettäin ihanan rankan lihaskuntotreenin. Päälle tein ns. spagaativenyttelysarjan. Tein tän saman lihaskuntotreenin eilen illalla, ehkä vähän helpommin. Tänään lisäsin sarjoja ja määriä hieman. Huomenna teen taas saman.
Olen nyt kaksi päivää vain ja ainoastaan herkutellut :(. Kauhea jälkikatumus. Mut oikeastaan vähän pakolla jouduin herkuttelemaan. Muuten olisi alaknaut kauheat epäilyt ja sun muuta.
Päätin kyllä että en aio antaa itseni syödä paljoa ja sen jälkeen oksentaa. Mun pitää vaan pystyä olemaan syömättä yhtään ylimääräistä. Huomenna lupasin kyllä mennä kouluruokailuun ja niin aionkin mennä, mut en aio laittaa ruokaa suuhuni. Pyörittelen sitä ruokaa siinä lautasella ja puhun, silloin muut ei edes huomaa etten ole laittanut mitään suuhun. Ja jos ni sanon että on huono olo tai et se maistuu pahalle. Ruokalassa saa aikaa kulutettua eikä tule ostettus välipala-automaatista mitään turhaa. Oikeastaan jätän melkein aina tahallaan rahat kotiin, etten vain ostaisi mitään. Pitäisi vielä vähän lukea terveystiedon lukuläksyä, koska haluan nostaa sen numeroa kevään todistuksessa. Oikeastaan haluun nostaa melkein kaikkia. Kemiaahan ei pysty, koska se oli jo viime lukukaudella. Haluisin meille jaksot. Se on niin pitkästyttävää, et koko vuos sama lukujärjestys. Sillo ei jaksa pitkään panostaa numeroihinkaan.

Harmi tietää, mut kylmä vesi ei nopeuta todellisuudes aineenvaihduntaa... Mut stiä silti kannattaa juoda. Pitää nälkää loitolla.

Jes, mun sivuilla on koko ajan vaan enemmän kävijöitä. Oli jo sivulatauksissa sijalla 16. Tietty nyt lasiluurangon sivut 1. Mutta sinne päin tavoitellaan... Pitäisi saada joitain uudistuksia ja täysin uusia ideoita. Lisäsin kyllä foorumiin pari aihealuetta lisää.
Yks juttu mitä en jaksa, niitä valittajia, jotka tulee urputtamaan siitä kuinka "sairaita" olemme ja "tyhmiä". Mun mielestä jokainen päättää miten elämänsä elää, kunhan tietää omat rajansa. En todellakaan kannusta ketään kuihtumaan kokonaan pois, en todellakaan! Enkä halua kenellekään suuria terveydellisiä haittoja. Toivon vaan että muutkin tietävät sen oman rajansa, eikä mene sen yli. Tein sivut muistuttamaan itseäni ja muita ja tsemppaamaan kaikkia eteen päin. En millään tapaa tehnyt niitä levittämään sanaa "PITÄÄ OLLA LUINEN".

Mutta nyt olen kyllä niin väsynyt, et meen suoraan nukkumaan ja luen sitten aamulla tai tuntia ennen sen läksyn.

1445315.jpg