HITTO ! Mua pelottaa aika paljon et jotku saa selville tän proana jutun. Mä pidin sellaista punaista ranneketta ja sanoin vahingossa jotain että "tällä on merkityksensä". Tämä tyyppi kenelle sanoin, niin meni ja otti selvää näistä SH-rannekkeista. No tietenkin se ymmärsi mitä tarkoitin "sen merkityksellä". No, se sanoi että ei jaksa enään sanoa asiasta koska en ymmärrä. Hän ei ymmärrä, ei monikaan ymmärrä. Mutta, kolme tietää tästä mun jutusta ja sivuista. Kaksi poikaa, yksi tyttö. Tämä tyttö oli ensimmäinen jolle kerroin :). Hän ei ole tätä vatsaan, itsekin ehkä on samoilla ajatuksilla...
Mutta nää kaksi muutakin otti asian kevyesti ja sanoi että on ihmisen oma päätös, niin kuin se onkin. Näytin myös sivuni heille ja sanoivat niiden olevan ihan hyvät.


Tän päivän ruokasaldo tänään:
aamupala
kuppi kahvia jossa rasvatonta maitoa n. 20 kcal
päivällinen
cähän perunasoselaatikkoa  n. 112 kcal
lasillinen maitoa 34 kcal

Iltapala pitäisi jättää väliin, mutta vannomaan en rupea, eli toivon mukaan pystyn pysymään siitä erossa.
Illemmalla onneksi on treenit ja toivottavasti rankat, jotta saan kaloreita kulumaan ja urakalla. Voisin poistaa nuo vanhat merkinnät taas kerran mutt sitten tämä olisi taas todella tylsän näköinen. Eli poistan kun on enemmän merkintöjä ylhäällä.

Olen välillä ehkä liian läpinäkyvä "ruoan vähentämisen" kanssa, koska tulee muutamia kommentteja asiasta joiltain. Aina tietenkin intän vastaan ja niin. No, nyt alkoi pääsiäisloma ja moni lähtee juomaan ja bilettämään, eli heillä tiedossa kaloripitoinen loma. Itsekin tekisi mieli, mutta olen niin kovassa tarkkailussa tuon juomisen suhteen, että tuskinpa edes maistamaan ryhdyn. Plus nyt kun on pääsiäinen niin treenit tuplaantuivat sen ajaksi. Ihan hyvä vain! Ei tule kerettyä syötyä niin paljoa ja pitää väkisinkin liikkua. Lauantaina aion mennä lenkille jos tilaisuus sallii. Juoksulenkille siis. Silloin voisi paastota, mutta joudun syömään kotona jne.

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE ! <3