Jokainen melkeenpä haluaa tavoitella täydellisyyttä, mutta ei tee sen eteen. Toiset taas tekevät. Miksi siis valittamaan että "olette sairaita" jne !? Se, että olisin laiha ja tyytyväinen itseeni, olisi ratkaisu moneen harmilliseen juttuun. Olisi ihanaa kun ei tarvitsisi katsoa peilistä ja joka ikinen kerta järkyttyä siihen, mitä se näyttää. Tai kun käy vaa'alla, tuntuu että lukemat on niiiiin suuret että hyvä jos vaaka kestää. Haluan tehdä sen eteen jotain, mut miks tulee aina joku juttu että mokaan? Taas kerran sanon tämän, mutta nyt ihan oikeasti mun on pakko alottaa kunnon ruoan välttely ja liikunnan lisäämisen. Tosissani. Kesällä en halua saada kiinni mahastani, reisistäni tai jenkkakahvoista. Haluan ne kokonaan pois. Ihan kokonaan.
Täydellisyyteen kuuluu niin paljon: kauneus, suosio, onni, tyytyväisyys, jne. Siihen liittyy paljon, niin miksi ei voisi tavoitella sitä vaikka yhden asian kautta?

Niin sanottu pääsiäisloma loppui sitten jo tähän. Niin monissa paikoissa piti käydä, mutta mitään ei ollut mihin olisi päässyt. Mun tuuria, yllätys. No mutta onneksi oli paljon treeniä ja sun muuta, niin ei ainakaan aika pitkäksi käynyt. Syötyä tuli aivanaivan liikaa. Haluaisin paastota koko huomisen päivän, mutta se ei onnistu vanhempien takia, jotka pakottavat syömään.

1406073.jpg