Äh, mitä sanoin eilen että teen tänään? PAASTOAN. No mitä tein tänään? SÖIN. Mikä mua vaivaa? Söin taas ihan liikaa, siis todella liikaa... Yritin saada hiukan taas ulos itsestäni, mutta se on niin kamala hetki ja en kykene siihen täysin. Miksen vaan voisi olla syömättä, niin minun ei tarvitsisi tehdä näin? Huomenna en voi kylläkään paastoa, koska on eräs tapaaminen, ja siellä on ruokatarjoilu.. Ne ihmiset ketä siellä on alkaisivat epäillä syömättömyyttäni, eli otan aivan vähän ja sanon että on huono olo tai jotain vastaavaa. Aina kun otan hieman ruokaa, niin sitä tekee mieli enemmän. Miksi? Pitäisi olla täysin syömättä, jotta se ruoka ei himoitsisi niin paljoa. Unohdin jopa laittaa sen sh-rannekkeen muistuttamaan minua. Koulussa kyllä muistin olla koskematta mihinkään hyvään. Ylipäätänsä ruokaan.

Haluaisin täällä olevan enemmän värivaihtoehtoja joita käyttäisi, koska alkaa olla kaikki siedettävät ja näkyvät värit käytetty. En halua tästä täysin mustavalkoista, vaan värikkään. Silloin on ehkä mukavampi lukea tekstejä...

Pitäisi pitää jokin paastoviikko kokonaan! Tai sen verran mitä kykenee, koska vanhempien laittamasta ruoasta en voi aina kieltäytyä, meinaan sillloin alkaa rankat tarkkailut. Yhdessä vaiheessa äiti rupesi tyrkyttämään ruokaa koko ajan, koska huomasi syömättömyyteni. Mistä saan takaisin sen tahdonvoiman syömättömyyteen? Saan sen aina jostain hetkeksi, mutta sitten se vain jää ja sisälleni menee niin paljon ruokaa, ettei mitään rajaa. Todella ällöttävää... Olen muutenkin tällainen läski, en saisi  syödä.
Hetken suussa, ikuisesti lanteilla... Totuus.

Nyt pitää taas koittaa saada luettua se kirja loppuun, jotta saan kirjallisuustehtävän tehtyä valmiiksi, meinaan haluan nostaa ja urakalla ka:ta kevääseen. Varsinkin sitten ysillä. Aion pyrkiä lukioon ja mieluiten urheilupainotteiselle. Katsoo nyt mitä aion.

1426098.jpg